Verhuur (vrije sector) huurwoningen

studentenkamers en parkeerplaatsen

Op het gebied van verhuur zijn onze enthousiaste Profs meer dan thuis. Van sociaal tot geliberaliseerd en van studentenkamer tot parkeerplaats maakt onze Prof de match. Op het moment dat je deze het hardst nodig hebt leveren wij een Prof met de juiste expertise.

Verkoop woningen

garages en parkeerplaatsen

Met onze verkoop-Profs wordt het verkoopproces geleid op de manier waarop jij het graag wil. Bij verkoop in eigen beheer en bij uitbesteding aan externe makelaars. Op alle gebieden hebben onze Profs ervaring. En als het beleid nog vastgesteld moet worden, kunnen onze Profs dat ook verzorgen.

Verkoop, verhuur en beheer BOG

MOG & ZOG

Wanneer wij het over Profs voor bedrijfsmatig onroerend goed hebben, bedoelen we ook voor maatschappelijk onroerend goed en zorgvastgoed. Het beheren van contracten en het creëren van overzicht in de portefeuille, zijn competenties die onze Profs prominent op hun CV hebben staan.

Aankoop, terugkoop, afkoop, doorverkoop...

Koopgarant, Slimmer Kopen, Kopen naar Wens, MGE, ...

Niet alleen bij reguliere aankoop van woningen kunnen onze Profs ingezet worden, maar ook als er verkocht is met een (Verkoop-Onder-Voorwaarden) regeling. Onze Profs hebben kennis van de meeste gebruikte VOV-regelingen, maar weten ook raad met de minder bekende regelingen.

VVE beheer

en vertegenwoordiging

Onze Profs kunnen de portefeuille van verschillende VvE’s beheren. Daarnaast kunnen de Profs onze opdrachtgevers vertegenwoordigen als beheerder of grooteigenaar in een VvE en kunnen zij administratieve en financiële werkzaamheden die bij het beheer van een VvE horen op zich nemen.

Ondersteuning

Bij verkoop, verhuur en beheer

Zowel op het gebied van Wonen (Parkeren) als BOG (MOG/ZOG) kunnen onze Profs (administratief) ondersteunen. Bijvoorbeeld met het verzamelen van objectdata, het in kaart brengen van contracten en het vullen van systemen. Vanzelfsprekend zijn onze Profs goed bekend met CORPOflow.